Breakfast Cultures from Around the World (16 Pictures)

breakfasts_worldwide_09
(Australia – Vegemite spread on toast. Image via s2art)

breakfasts_worldwide_10
(Japan – Tofu with fish and rice soaked in soy sauce. Image via avlxyz)

breakfasts_worldwide_11
(Iran – Naan bread with butter and jam. When a light breakfast just isn’t going to hit the spot Iranians eat halim. Halim is a mixture of wheat, cinnamon, butter and sugar cooked with shredded meat in huge pots. You can eat it hot or cold. You can also see the Iranian version of an omelet here too. Image via kamshots)

breakfasts_worldwide_12
(Thailand – A minty, spicy fish with a sweet and spicy pork, served with rice. Image via Kojach)

breakfasts_worldwide_13
(Egypt – A dish called Foul Madamas that’s made from fava beans, chickpeas, garlic and lemon. Above you’ll see the dish topped with olive oil, cayenne, tahini sauce, a hard boiled egg, and some diced green veggies. Image via goblin box)

breakfasts_worldwide_14
(Columbia – In Cundinamarca this changua dish is very popular. It’s made from milk, scallions and cheese. Image via manuela y daniel)

breakfasts_worldwide_15
(India – Indian tofu scramble, lentils, veggie sausage and banana pepper toast with rosemary roasted potatoes. Image via arvind grover)

breakfasts_worldwide_16
(Mexico – Beef tips, chilequiles, and other assorted goodies eaten in Manzanillo. Nachos, cheese, and beans always feature heavily and a delicious, spicy breakfast is the norm. Image via Jeff Kramer)

breakfasts_worldwide_17
(Ghana – A dish called waakye. It’s basically rice cooked in beans. Image via Robyn Lee)

breakfasts_worldwide_18
(America – Homemade thick pancakes with bacon, syrup and blueberries. Image via JenCooks)
___
[via mmm]

Seiten: 1 2

Kommentare

4 Antworten zu “Breakfast Cultures from Around the World (16 Pictures)”

  1. Denis sagt:

    Ach komm Australier nur mit Vegemite ist auch schon veraltet *G
    Maggi Gewürz in fester Form, das Zeug ist so dermaßen eklig ^^

  2. Olsen sagt:

    Yo, das gute Essen auf’m Bild in Thailand aber auch erst zur Lunchzeit nä, eigentlich zum frühstück immer Reisuppe: Thai Rice Porridge + Pa-tong-goh: Thai deep-fried donuts. Watch here: http://www.thailandbreeze.com/traditional-thai-breakfast.html

  3. Jerry B. Anderson if laiph sagt:

    Fantastic Collection.
    Frühstück ist wirklich super wichtig – leider schaff ich manchmal nur one toast, dafür too much coff’s.
    England geht wirklich nicht, Frankryche zu BallastStuff poor.
    Da stande ich eher auf „Himbeereis zum early piece“. Hat das nicht mal Uly aus Stampe gesungen? Der Hoffman&Hoffmann singer lebt nämlich noch.

  4. Ruth sagt:

    Haggis in Schottland schon zum Frühstück? Ich würd’s nicht herunterbekommen, egal zu welcher Mahlzeit!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert